top of page
Search

SLOVENSKA BEDA!

SLOVENSKA BEDA!

Plave: 30. 1. 2023

Neprestano poslušam, kaj je v Sloveniji narobe, da bi moralo biti drugače, kaj dela narobe vlada in kakšno oblast imamo. Da vas spomnim, smo oblast izbrali sami in jo tudi ustoličili ter je potemtakem odsev naših želja in odločitev na volitvah. Kritiziramo torej sami sebe, saj smo tako vlado kot oblast v celoti izbrali in izvolili sami. Kaj hočemo, potemtakem smo si enaki z oblastjo na vseh področjih; smo pač lopovi, hinavci, pokvarjenci, lenobe, nesposobneži itd. In to vsi navadni smrtniki.

Izgovorov imamo veliko: saj jaz nisem tak, vse so oni krivi, samo mi ne – pa ni tako, krivi smo vsi, ker smo jih na volitvah izbrali in POSTAVILI na oblast.

Kot vemo, se od leta 1991 ni nič spremenilo na bolje, kvečjemu na slabše in to zelo; bo pa še huje, kot je sedaj. Kot vidimo, so dosedanji veljaki dosegli skoraj dno, ki pa je za slovenski narod lahko katastrofa.

Tu imate priložnost sodelovati in narediti državo tako, kot si jo želite in kakršna čutite, da bi bila prava za vas in naslednje rodove.


Stanislav Valentinčič


47 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page