top of page

Dogodki HDS

 • POHOD NA VOGEL (3/1)
  POHOD NA VOGEL (3/1)
  sob., 30. sep.
  Tolmin
  30. sep., 07:00
  Tolmin, 5220 Tolmin, Slovenia
  Čas, ki ga preživimo s pozitivnimi ljudmi v naravi, nas napolni z energijo in dobro voljo v življenju, zato HDS organizira pohod na Vogel. Vzemite si čas tudi zase in se prepustite druženju v neokrnjeni naravi. S seboj prinesite dobro voljo in obilo smeha.
 • POHOD NA ŠKABRIJEL (4/1)
  POHOD NA ŠKABRIJEL (4/1)
  sob., 28. okt.
  Nova Gorica
  28. okt., 09:00
  Nova Gorica, Nova Gorica, Slovenia
  Čas, ki ga preživimo s pozitivnimi ljudmi v naravi, nas napolni z energijo in dobro voljo v življenju, zato HDS organizira pohod na Škabrijel. Vzemite si čas tudi zase in se prepustite druženju v neokrnjeni naravi. S seboj prinesite dobro voljo in obilo smeha.
 • POHOD NA VREMŠČICO (5/1)
  POHOD NA VREMŠČICO (5/1)
  sob., 25. nov.
  Sežana
  25. nov., 07:00
  Sežana, 6210 Sežana, Slovenia
  Čas, ki ga preživimo s pozitivnimi ljudmi v naravi, nas napolni z energijo in dobro voljo v življenju, zato HDS organizira pohod na Vremščico. Vzemite si čas tudi zase in se prepustite druženju v neokrnjeni naravi. S seboj prinesite dobro voljo in obilo smeha.
 • POHOD NA KORADO (6/1)
  POHOD NA KORADO (6/1)
  sob., 23. dec.
  Kanal
  23. dec., 09:00
  Kanal, Korada, 5213 Kanal, Slovenia
  Čas, ki ga preživimo s pozitivnimi ljudmi v naravi, nas napolni z energijo in dobro voljo v življenju, zato HDS organizira pohod na Korado. Vzemite si čas tudi zase in se prepustite druženju v neokrnjeni naravi. S seboj prinesite dobro voljo in obilo smeha.
bottom of page