top of page

9. Človek, narava in družbene vrednote

Serinity

KAM PA ZDAJ ???????????????

Plave/SV: 5. 1. 2023

Ste prišli v krizo uma, misli in realnosti? Časa ne dohajate, čeprav mu sledite z vsemi napori. Ne dosegate uspehov in le pomirjevala vam pomagajo, da zaspite. Mogoče celo za vedno …

Ste to vi ali nekdo drug, ki vam nalaga misli, v katerih ni ničesar vašega, le strast in satanizem drugih, ki vam obljubljajo rajsko življenje v času, ki ga živite. Postali ste roboti drugih v zameno za upanje in obljube, da je mogoče v življenju vse doseči.

 

Vaše sanje so magnet za vaše pokvarjeno življenje. Ste se izgubili v omamnih besedah drugih ljudi, v katerih vidite le uspeh in bogastvo, ki je pa samo njihovo in vas dela manjvredne ter vas postavlja na smetišče življenja. Ne veste, da je za vsakega od nas (človeka) napisana njegova lastna življenjska pot.

Sami si izbirate pot življenja v času, ki ga živite sami, in z okolico, ki je prijazna ali pa vas uničuje in zaničuje. Jim imate moč reči ne in si upate iti svojo pot, ki je edina prava za vas? Da si ne boste na koncu življenja rekli, zakaj sem živel-a!

 

STANISLAV VALENTIČIČ KEKEC

Green  parrots
Sea Bay
Mountain Lake Reflection

Človek, narava

bottom of page