top of page

Videnja PNL

Besedilo.....

Obstajajo NLP?

Kratki odgovor je, da ne vemo.

Neznani leteči predmeti (NLP) so predmeti, ki se pojavijo v zraku in na tleh in jih ni mogoče identificirati. Nekateri ljudje verjamejo, da so NLP dokaz za obisk Zemlje s strani nezemljanov, drugi pa menijo, da so posledica naravnih pojavov ali človeške tehnologije.

Do danes ni bilo nikoli zagotovljenega dokaza, ki bi podpiral trditev, da so NLP nezemeljski. Vendar pa je bilo veliko prijav NLP, ki so jih naredili usposobljeni piloti, vojaki in drugi strokovnjaki. Nekateri od teh poročil so bili zelo podrobni in so vključevali opise nenavadnih lastnosti NLP, kot so spreminjanje hitrosti in smer gibanja.

V zadnjih letih je prišlo do povečanja zanimanja za NLP. To je verjetno posledica več dejavnikov, vključno z razvojem boljše tehnologije za zaznavanje NLP in povečanjem zanimanja javnosti o tej temi.

Združene države Amerike so leta 2021 objavile poročilo o NLP, ki ga je pripravil Pentagon. Poročilo je bilo zelo zadržano in ni dalo nobenih končnih zaključkov o naravi NLP. Vendar pa je poročilo potrdilo, da je bilo veliko prijav NLP, ki jih ni bilo mogoče razložiti.

Vprašanje, ali so NLP dokaz za obisk Zemlje s strani nezemljanov, ostaja odprto. Obstaja veliko možnih razlag za NLP, vključno z naravnimi pojavi, človeško tehnologijo in nezemljani. Dokler ne bo več dokazov, bo vprašanje NLP ostalo predmet špekulacij.

bottom of page