top of page

OGLASI

VAŠ POLET_edited.jpg

Alan Perry

Naslov knjige

VAŠ POLET

Knjiga v treh delih

Prvi del - 158 strani
Drugi del - 172 strani
Tretji del - 170 strani
Vsi deli skupaj - 500 strani

Lokacija

Slovenija

Leto izdaje

2022

VAŠ POLET

20221112_114337.jpg

Alan Perry

O knjigi:

Knjiga je iskren popis mojega življenja, vendar obsega tudi veliko drugih koristnih tematik. Uvodna poglavja, pred avtobiografijo, se nanašajo na osnove našega bivanja, za njimi pa si izmenjaje sledijo poglavja avtobiografije in poglavja, ki analizirajo današnjo družbo. Slednja vsebujejo tako analizo družbe kot napotke za bolj harmonično družbo. S povezavo osnov našega bivanja, avtobiografije in analize družbe boste kar najbolje razumeli naš trenutni položaj bivanja na Zemlji. Izvedeli boste tudi, kdo smo, od kod prihajamo, zakaj smo tu, zakaj se dogajajo določeni dogodki, kakšni so izzivi oziroma nauki ter kakšne so potencialne prihodnosti, tako za nas kot za našo mater Zemljo.

Naročilo knjige:

Če želite naročiti knjigo, prvi, drugi ali tudi tretji del, mi pišite na alanperry1001@gmail.com Za knjige sprejemam samo prostovoljne prispevke, poštnino in kuverto pa plača naročnik. Torej, če želite naročiti knjigo, mi najprej pošljite vaše ime in priimek ter naslov na omenjen e-poštni naslov, medtem ko boste na priložen UPN obrazec ob knjigi v prejeti kuverti napisali ceno poštnine plus ceno kuverte plus želen prostovoljni prispevek. Na primer:

  • Za vse tri knjige je cena kuverte 0,89 €, poštnina priporočeno pa je 3,96 €, in če je vaš prispevek 40,00 €, na UPN obrazec vpišite skupni znesek 44,85 €.

  • Za dve knjigi je cena kuverte 0,89 €, poštnina priporočeno je 3,13 €, in če je vaš prispevek 25,00 €, na UPN obrazec vpišite skupni znesek 29,02 €.

  • Za eno knjigo je cena kuverte 0,89 €, poštnina priporočeno je 2,68 €, in če je vaš prispevek 15,00 €, na UPN obrazec vpišite skupni znesek 18,57 €.

bottom of page