top of page

SAJ NI RES PA JE

Public·7 members

Ne obupajte v sedanji temi, ampak hitite k svetlemu novemu dnevuŠe nikoli prej na Zemlji ni bilo takšne manifestacije teme. In za kratek čas bo še bolj temno. Tema bo poskušala ugasniti vašo luč skozi obup. Ne vdaj se temu.


Tema, ki je dovoljena, ima namen: zaradi nje ljudje kličejo po svetlobi. Spet začnejo iskati resnico. Začnejo se zavedati, da so izgubljeni brez svetlobe.


Zato je potrebno, da tema za nekaj časa preplavi svet. V nasprotnem primeru se človeštvo ne bi nikoli spremenilo, saj se nihče ne bi zavedal vrednosti svetlobe. Potem bi vsi mislili, da lahko živijo brez resnice, brez posledic.


Prihaja dokončni preobratTo obdobje teme bo povzročilo dokončen preobrat na Zemlji. Preobrat, ki bo spremenil vse. Sile zla mislijo, da bodo zmagale. Ne zavedajo se, da so že izgubili. Naj bo vaše srce in duša osredotočena na resnico. Ne pustite se motiti. Imejte veliko upanja in pričakovanj. Tudi če tega še ne vidite. Tudi če se zdi, da je vse samo zlo. Naj vas to ne zatira, kajti človeštvo se pod pritiskom prebuja. Še nekaj časa bo trajalo. Nič ne gre tako hitro, kot bi si želeli. Še vedno bo hudo. Zlo bo še vedno poskušalo zmagati v bitki. In obupan sovražnik je najnevarnejši. Ampak drži se poguma.

Imejte oči uprte v prihodnost. Svetloba je že zmagala. Kača je že premagana. Sčasoma boste videli. To je čas velikega pritiska. In pritisk bo postal še močnejši. Toda iz tega boste izšli veliko boljši človek. Boš videl. Površnost, s katero ste se nekoč ukvarjali, je odpadla. Zdaj se zavedaš vrednosti stvari v svojem življenju. V to boste vložili več, kar je zelo pomembno. To bo prineslo veliko več sreče.


Vse mora biti izpostavljenoGlej prihodnost. Zavedajte se, da je človeštvo na pragu največjega preobrata vseh časov. Ne bo šlo tako, kot si mislite. Težje bo, kot bi si želeli. Vendar je le začasno. Prebilo se bo sonce in nastal bo nov dan. Imejte to v mislih. S tem spodbujajte drug drugega. Razkrinkati moramo vse, kar je zlo. Daj vse na dan. Odtrgajte tančico z ljudi. Odprite jim oči z vsemi viri, ki jih imamo. Kričite s streh. Zavrni, da te utišajo. Vse mora biti izpostavljeno. Vse mora priti na dan. Vse mora priti ven. Nič ne sme ostati skrito.

A pazite, da vas ne uniči. Razkrivanje zla lahko negativno vpliva na nas. Zato to storite z zavedanjem, da ste kot kirurg, ki rešuje umirajočega pacienta. Odpreš telo in strašni rakasti tumorji postanejo vidni. To je grozen prizor. Tako je tudi z razkrivanjem zla. Grozno je.Toda vedite, da se na ta način pridružujete vsem kirurgom po vsej zemlji, ki vsi razkrivajo resnico, da bi človeštvu odstranili rakave tumorje. Zato naj vas ne obupa malodušje. Uživajte v vsem, kar je lepo. Uživajte v svojih najdražjih. Uživajte v naravi. Uživajte življenje, ki vam je bilo dano. Uživajte v vsem, kar vas veseli. Uživajte vsak dan na polno. Kolesarite, hodite, pojdite ven in naokoli – ne da bi vas jezilo to, kar je zdaj še vedno tako narobe. Kot nenaravni oblaki na nebu. Vseeno uživajte v naravi. Ignoriraj zlo. Tako lahko zdržimo. Zlo lahko razkrijemo, a mu ne dovolimo, da nas potrje. Zato glavo pokonci, saj je prihodnost tako svetla. Nimaš pojma. Ljudje trenutno težko najdejo upanje za prihodnost. Vse je tako neresnično. Skoraj nemogoče je videti svet brez tega močnega pritiska teme. Ne morete si predstavljati. Vendar bo prišlo. Moramo se disciplinirati in sanjati o boljšem svetu. Naučiti se moramo biti pozitivni in polni upanja. To je disciplina. Nekaj, česar se moramo sami naučiti. Vendar je tako vredno truda. Prihodnost je lepa. Drži se tega. Natisnite to besedilo in ga občasno preberite. To vas bo okrepilo in vam dalo pogum. David Sorensen


Humanitarno društvo StanislaV
stanislav.kekec
Alan Perry Slovenija

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page